Yakutiye Adalet Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: Hükümlülerin infaz süreci sonunda meslek sahibi, üretken ve diplomalı bireyler olarak salıverilmelerini sağlayarak sosyal hayata hazırlamak ve bu sayede toplumun suçtan arındırılmasını sağlamaktır.

Misyon: Hükümlü olmaları nedeni ile eğitim alamamış ya da eğitimini yarıda bırakmış olan hükümlülere, meslek eğitimi verilmesi ve geçmiş öğrenmelerinin belgelendirilmesidir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yakutiyeadaletmem.meb.k12.tr

Adres - İBRAHİM HAKKI MAH. ŞIH KÖYÜ CAD. EĞİTİM BİRİMİ SİTESİ CEZA İNFAZ KURUMU BLOK NO 86/8 YAKUTİYE / ERZURUM

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Erzurum Açık Ceza İnfaz Kurumu Kampüsü Yakutiye/ERZURUM

Ulaşım Belediye otobüs hatlarından K-2, Minibüs hatlarından Şükrüpaşa minibüsleri okulumuz giriş kapısına kadar gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Erzurum il merkezinde bulunmaktadır.